Wat bieden we aan

Het bedrijf is opgezet als zorgboerderij. Dit heeft als voordeel dat het opgezet is met het oog op het bieden van zinvolle activiteiten in een rustige, natuurlijke en overzichtelijke omgeving. Hierbij vinden we het belangrijk te denken in mogelijkheden.

De ruimtes en het terrein zijn overzichtelijk, netjes en rolstoel toegankelijk.

 


Het logo

De drie knotwilgen symboliseren het leven: een goede wortel zorgt ervoor dat na elke keer knotten (tegenslag in het leven) de stam steviger wordt. De opnieuw uitlopende takken staan symbool voor de veerkracht van een mens, hoe hard het leven ook kan zijn, het uitzien naar nieuwe groei en bloei, maken een mens hoopvol. Dit thema van groen en aarde komt ook terug in de kleuren van de letters: de bovenste letters groen en liggend op de aarde-getinte letters.

De naam : De naam omvat 2 woorden groeiend en groei-end.
Groeiend : Het beeld van groei en bezig zijn.
Groei-end : Als je niet verder kan groeien , dan kun je op deze plek nog wel veel bereiken.Wat bieden we aan

Zinvolle activiteiten in een rustige, natuurlijke, en overzichtelijke omgeving.

De menselijke maat

Het bedrijf is opgezet naar de menselijke maat. Ruimtes en het terrein zijn overzichtelijk , netjes en rolstoel- toegankelijk. Er zijn ook aangepaste sanitaire voorzieningen.


groeiendscherp


De naam is zonder hoofdletters het woord staat centraal. De bovenste letters zijn groen en liggen op de aardegetinte letters. Aan de linkerkant kruipt een rupsje naar binnen, rechts heeft de rups zich ontpopt tot een vlinder. Van een afstand zien we het rupsje niet en lijkt de vlinder te vervagen als een blaadje aan een tak.

De naam : De naam omvat 2 woorden groeiend en groei-end.
Groeiend : Het beeld suggereert groei en bezig zijn.
Groei-end : Als je niet verder kan groeien , dan kun je op deze plek nog wel veel bereiken.